Oikealla asialla

Oikealla asialla -verkkoloki on lakannut ilmestymästä syyskuussa 2005. Lokissa ilmestyneet merkinnät on arkistoitu tänne. Nykyisin lokin kirjoittaja Niko Lipsanen kirjoittaa blogeihin Aiheet ja Lipsanen & Ruso.

« Edellinen | Arkisto | 2004 | Seuraava »

Kirjoitusten kommentoiminen | 8.6.2004

MyOperan kommentointitoiminto ei ole ihan paras mahdollinen, koska se vaatii rekisteröitymistä palveluun. Se on tietysti ilmaista, mutta ylimääräinen vaiva kuitenkin. Voit halutessasi lähettää kommentteja myös tunnukselle "oikea" palvelimella domnik.net, niin julkaisen ne palstalla ja kommentoin takaisin. Mitään julkaisu- ja kommentointitakuuta en anna, pitäähän tasoa pitää yllä.

Huom! Kommentteja ei enää oteta vastaan, koska lokia ei ylläpidetä. Uuden lokin Lipsanen & Ruso kirjoituksia sen sijaan saa kommentoida oikein mielellään - sitä varten ei tarvitse edes rekisteröityä (lisäys 1.9.2005).

Kommentit

Arkistoitujen merkintöjen kommentointi ei ole enää mahdollista.

startti 8.6.2004: Nii-in

Ei ole tämä kommentointi ihan parasta.
Tuo kommentin titlekin on minusta kyllä aikas turha, ei ehkä joidenkin mielestä, mutta minusta on. :)

[Btw, Joskus näkee suomalaistenkin kirjoittelua, hyvä niin.]

nlipsane 8.6.2004:

Löytyyhän tuota suomalaisten kirjoittelua kun menee selaamaan Pinserin blogilistaa. Täällä MyOperassa ei taida kovin montaa olla. Ainoa johon olen pikaisella selailulla törmännyt on Alice i underlandet, jota näytetään ylläpitävän melko aktiivisesti. Ja nyt tietysti löysin myös sinun Bumerangi-lokisi.

Kommentin otsikoinnin tarkoitusta en itsekään ymmärrä. Olen otsikkolaatikoita muuallakin kommenteissa nähnyt, mutta en ole ikinä tiennyt mitä niihin kirjoittaa.

startti 9.6.2004:

Lähinnä tarkoitin, ettei MyOperassa ole kovin montaa suomalaista. :)

Ylös | Oikealla asialla | 2004 | 2005

Arkisto

Aihepiirit

Linkit


Domnik.net

Stats