Oikealla asialla

Oikealla asialla -verkkoloki on lakannut ilmestymästä syyskuussa 2005. Lokissa ilmestyneet merkinnät on arkistoitu tänne. Nykyisin lokin kirjoittaja Niko Lipsanen kirjoittaa blogeihin Aiheet ja Lipsanen & Ruso.

« Edellinen | Arkisto | 2004 | Seuraava »

Suosittelen | 13.10.2004

Kunnallisvaalien ennakkoäänestys on alkanut ja viimeistään tässä vaiheessa kannattanee kertoa, ketä aikoo äänestää vaaleissa. Itse äänestämisen jätän tälläkin kertaa varsinaiseen vaalipäivään.

Ehdokkaani Helsingin valtuustoon on Juho Romakkaniemi numerolla 507. Juho on aatteellinen kokoomuslainen, joka osaa, haluaa ja pystyy toimimaan sinivihreiden periaatteiden mukaisesti Helsingin kunnallispolitiikassa.

Espoolaisille voin suurin piirtein samoin saatesanoin (vaihda Helsingin tilalle Espoo) suositella Kai Mykkästä numerolla 298.

Valinta ei Helsinginkään osalta kuitenkaan ollut minulle helppo. Reima Linnanvirta on erittäin asiallinen ja aikaansaava ehdokas, jota olisin voinut äänestää, jos ympäristökysymykset painoittuisivat hänen agendallaan hieman enemmän. Kristiina Kokkoa kannatin viime eduskuntavaaleissa ja voisin kannattaa nytkin, jollei Juho olisi vakuuttanut minua paremmin. Ja Minna Ruuthia mainostan päivittäin kaupungilla liikkuessani, sillä hänen jakamansa kangaskassit ovat hyödyllisimmät vaalimainokset, mitä olen tähän mennessä nähnyt.

Valintani siis kuitenkin Juho. Ei kai ehdokas, joka lupaa olla kanssasi eri mieltä, voi olla täysin huono? Minun kanssani Juho on eri mieltä esimerkiksi Malmin lentokentän tulevaisuudesta. Olennaisempaa kuitenkin on, että hän on samaa mieltä politiikan tekemisen tavoista ja päämääristä.

Valitse ehdokas, joka ajattelee itse - kuten Sinä.

Lisää hyviä ehdokkaita Kokoomuksen vaalisivuilta.

Aihepiiri: Ajankohtaisuudet

Kommentit

Arkistoitujen merkintöjen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Ylös | Oikealla asialla | 2004 | 2005

Arkisto

Aihepiirit

Linkit


Domnik.net

Stats