Oikealla asialla

Oikealla asialla -verkkoloki on lakannut ilmestymästä syyskuussa 2005. Lokissa ilmestyneet merkinnät on arkistoitu tänne. Nykyisin lokin kirjoittaja Niko Lipsanen kirjoittaa blogeihin Aiheet ja Lipsanen & Ruso.

« Edellinen | Arkisto | 2004 | Seuraava »

Ennakkoäänestys alkanut | 2.6.2004

Ennakkoäänestys on alkanut tänään. Ekoäänestäjä odottaa tietysti vaalipäivään saakka. Silloin syntyy vähemmän jätettä, koska ei tarvita kirjekuoria ääniöikeustodistukselle ja itse vaalilipulle. Myös valtiolle varsinaisena äänestyspäivänä annettu ääni tulee huomattavasti Postissa annettua ennakkoääntä halvemmaksi.

Jos kuitenkin epäilee, ettei varsinaisena äänestyspäivänä eli sunnuntaina 13.6. pääse omalle äänestyspaikalleen äänestämään, niin silloin kannattaa tietysti mennä Postiin. Sinne vaan vaikka saman tien. Aiheuttamansa ympäristöhaitan voi korvata äänestämällä jotakuta ympäristöhenkistä ehdokasta.

Oma ehdokkaani on Sirpa Pietikäinen. Sirpa on sekä kykenevä että halukas ajamaan ympäristön asiaa, onhan hän entinen ympäristöministeri ja pitkäaikainen kansanedustaja. Ja mikä tärkeintä, Sirpa edustaa Euroopan kansanpuoluetta, joka todennäköisesti on parlamentin suurin ryhmittymä myös ensi vaalikaudella. Suurella ryhmällä on enemmän painoarvoa, ja siksi suuren ryhmän kautta asiantunteva europarlamentaarikko pystyy vaikuttamaan asioihin paremmin kuin pienen ryhmän kautta.

Sirpan kotisivu: www.sirpapietikainen.net
Oikeusministeriön vaalipalvelu: www.vaalit.fi

Kommentit

Arkistoitujen merkintöjen kommentointi ei ole enää mahdollista.

nlipsane 7.6.2004:

Lisään tähän tiedoksi, ettei kaikkialla ilmeisesti voikaan äänestää Postissa. Mutta samapa tuo enää tässä vaiheessa, kohtahan ennakkoäänestys jo päättyy. Sunnuntaina uurnille!

Ylös | Oikealla asialla | 2004 | 2005

Arkisto

Aihepiirit

Linkit


Domnik.net

Stats