Funnyn kotisivu

Funny Face poistui tästä maailmasta pitkänäperjantaina 6.4.2007 noin 19 vuoden ikäisenä.

* * * * *

Hei! Olen Funny Face, ja nimeni olen saanut hassusta naamastani -- mistäpäs muustakaan. Olen asustellut jo aika monessa paikassa. Alkujaan olen kai ateenalainen, tai sieltä puistosta entinen emäntäni Nina minut nappasi mukaan. Sen jälkeen olen kierrellyt Eurooppaa ja asunut välillä niin Suomessa, Unkarissa kuin Kanarian saarillakin. Vuoden 2002 lopulla palasin Teneriffalta Suomeen. Nykyisin asun isäntäni Miikan kanssa Turussa.

Ninalla on nykyään toinen koira (tai se on sillä puoliksi sen veljen Nikon kanssa, mutta Ninan luona se oleilee). Sen ilmaantuminen olikin yksi hyvä syy siirtyä Miikan hoiviin. Sen nimi on Hyena, ja kun se muutti meille, niin jouduin olemaan monta päivää nälässä kun se söi minunkin ruokani. Sai se Ninalta satikutia sitten kun huomattiin, mitä oli tapahtunut.

Ihan vinkiksi: vietän synttäreitä kaksi kertaa vuodessa: 12.5. ja 5.12. Jotain sellaista lääkäri aikoinaan Kreikassa papereihini kirjoitti, ja kun emme tienneet kumpi on päivä ja kumpi kuukausi päätimme juhlia molempina. Koiran ikä on kuitenkin niin lyhyt.

Oikealla on muutama kuva minusta. Klikkaa niitä, niin näet ne suurempina. Ylimmässä kuvassa kurkistan ovesta jossain Kanarian saarilla ja ruohikkokuva on otettu Ranskassa matkalla kohti Espanjaa. Kaksi alinta ovat uudempia: niistä ylemmässä olen Ninan veljen Nikon luona Helsingissä juuri palattuani Teneriffalta. Alimmassa kuvassa olen kotona Turussa Miikan luona toukokuussa 2004.

* * * * *

Nikon koirasivut | Funny Face in English

Stats

Kanariansaarilla
Ranskassa matkalla kohti Espanjaa
Nikon luona Helsingissä
Miikka rapsuttaa
Lisää koirakuvia