Domnik.net

Kisatusmaximus

1.4.2006: Voitto tuli - kiitos linkittäjille!

 1. JonHs.com - Leffamokia, triviatietoutta ja äänitiedostoja
 2. [poistettu vanhentunut linkki - 5.5.2009]
 3. Sää Hyvinkäällä
 4. 24h web ilmoitukset
 5. Julisteita - Julisteita ja jalkapallomaajoukkueiden pelipaitoja
 6. [poistettu vanhentunut linkki - 22.11.2006]
 7. [poistettu vanhentunut linkki - 5.5.2009]
 8. [poistettu vanhentunut linkki - 5.5.2009]
 9. Frankin kilpailut - kilpailuja netissä
 10. Qtea, Qsta ja muusta
 11. [poistettu vanhentunut linkki - 22.11.2006]

1.4.2006: Maaliskuun tilastot

Kirjoitus luettavissa erillisellä sivulla »

27.3.2006: Palvelimen sijainnista

Huomasin jokin aika sitten, että Whois-tietojen mukaan kotisivuni sijaitsevat nyt Suomessa. Vielä jokin aika sitten Int2000.netin palvelin oli Virossa. Tunnettuahan on, että Googlen maakohtaisilla hakusivuilla saa etua siitä, että sivuja ylläpidetään kyseisessä maassa sijaitsevilla palvelimella. Eli Google.fi-haussa suomalainen palvelin antaa lisää pisteitä. Domainin päätteellä ei ilmeisesti ole niinkään merkitystä.

Mutta kuinka usein Google päivittää Whois-tietonsa? Onko se, että sivut ovat nyt suomalaisella palvelimella, ehtinyt jo vaikuttaa kisatusmaximus-tuloksiin? Ei välttämättä, olenhan ykkösenä myös Google.comissa hakusanalla "kisatusmaximus".

Permalinkki |

23.3.2006: Kisatusmaximus-kisa loppusuoralla

Enää reilu viikko aika Kisatusmaximus-kilpailun ratkaisuun. Toisin kun kilpailun järjestäjä jossain vaiheessa arvioi, tulokset heittelevät edelleen. Peli on kaikkea muuta kuin selvä. Kisa ykköspaikasta näyttäisi kuitenkin typistyvän kahdenväliseksi minun ja Harri Pakkalan välille. Joka toinen päivä johdossa näyttää olevan Harri, joka toinen päivä minä. Muita ei ole ykköspaikalla näkynyt, mutta eihän sekään tietysti mahdotonta ole. Kuunvaihteen tienoilla heittely hakutuloksissa on usein vielä kiihtynyt. Toivottavasti ei ihan arpapeliksi mene.

Permalinkki |

17.3.2006: Kisatusmaximus eli kuinka hauduttaa mateeta?

Maté (matee) on eteläamerikkalainen teentapainen juoma, mutta ei kuitenkaan teetä. Se valmistetaan Ilex paraguariensis -kasvin lehdistä. Usein käytetään espanjankielistä nimeä yerba maté.

Permalinkki | Lue koko kirjoitus »

11.3.2006: Helmikuun tilastokatsaus ja kilpailukuulumisia

Kirjoitus luettavissa erillisellä sivulla »

27.2.2006: Kisatusmaximus eli poliitikkojen puheet talteen

Ruso ja minä harmittelimme taannoin erään blogimerkinnän kommenteissa joidenkin poliitikkojen (esimerkkinä Erkki Tuomioja) tapaa poistaa kirjoituksia kotisivuiltaan jälkikäteen. Usein on myös tilanne, että muistaa jonkun poliitikon lausuneen jotakin, mutta ei muista tarkasti mitä ja missä yhteydessä.

Olisikin perustettava blogi, johon kerättäisiin talteen poliitikkojen sanomisia eri yhteyksissä. Ajan mittaan blogiin kehkeytyisi kattava tietokanta, johon voisi viitata myöhemmin. Merkintätavan olisi oltava neutraali: lainaus, aika, paikka ja lähde ylös sekä linkki lähteeseen, jos se on saatavilla netissä. Kommenteissa lausuntoa sitten voitaisiin puida, jos siihen nähtäisiin tarvetta.

Minulla ei riitä aikaa tuollaisen palvelun toteuttamiseen, joten jätän idean vapaasti käytettäväksi. Voin kyllä osallistua tietokannan kartuttamiseen. Idea sopisi periaattessa hyvin esimerkiksi Vahtikoira-blogin toteutettavaksi, mutta se näyttää ikävästi nuukahtaneen (helmikuun aikana kuun ollessa jo melkein lopussa vain kolme merkintää - aika heikko esitys kuuden kirjoittajan blogilta).

Permalinkki |

12.2.2006: Kisatusmaximus eli kuinka tehdä kelvollista pussiteetä?

Jos haluaa hyvää teetä, on yleensä parempi käyttää irto- kuin pussiteetä. Mutta aina ei ole vaihtoehtoja. Vieraisilla, kokouksessa, kahvilassa ja monessa muussakin paikassa saa usein eteensä kupin kuumaa vettä ja valikoiman teepusseja. Kisatusmaximus-menetelmällä pussiteestäkin voi silti saada kelvollista.

Permalinkki | Lue koko kirjoitus »

Vanhemmat merkinnät

3.2.2006: Kuunvaihteen tilastokatsaus ja kilpailukuulumisia
22.1.2006: Kisatusmaximus-kilpailu etenee hyvin
19.1.2006: Osaako Google taivuttaa suomea?
10.1.2006: Linkitä nyt, saat priimalinkin huhtikuussa
9.1.2006: Ei vieläkään Googlessa
5.1.2006: Hakemistolistausten hakukoneoptimointi
4.1.2006: Linkit tervetulleita
2.1.2006: Ensimmäiset hakutulokset
1.1.2006: Helsinki- ja matkakuvia
31.12.2005: Teenkin tästä blogin
30.12.2005: Kisatusmaximus

Kisatusmaximus eli blogi teestä ja hakukoneoptimoinnista

Tämä oli hakukoneoptimointia.comin kisatusmaximus-optimointikilpailua seurannut ja siihen osallistunut blogi, aiheena myös hakukoneoptimointi yleisemmin sekä välillä tee. Kilpailussa oli tarkoituksena saada mahdollisimman hyvä sijoitus Google.fi-hakukoneessa hakusanalla "kisatusmaximus".

Kilpailu on päättynyt 1.4.2006 klo 14. Tämä sivu voitti kilpailun. Blogi ei enää päivity.

Blogia kirjoitti Niko Lipsanen, joka kirjoittaa myös blogeihin Aiheita ja Lipsanen & Ruso.

In English

This blog was about a Finnish SEO contest for keyword "kisatusmaximus" in Google.fi. The game is over now and this page won the competition.

Kilpakumppanit

Kisatusmaximus - Petri Ikonen

Linkit muiden kilpakumppaneiden sivuille poistettu joko sivujen toimimattomuuden takia tai siksi, että ne ovat muuttuneet spämmisivuiksi [päivitys 5.5.2009].

Niko Lipsanen